Praktijkgerichte training?

De instructeurs van C.R.E.W. komen uit de praktijk en zijn zelf IRATA gecertificeerd.

Neem contact op

Redden van Hoogte?

C.R.E.W. geeft u inzicht en kennis over reddingsprocedures.

Neem contact op

Veilig werken op hoogte?

De gemotiveerde medewerkers van C.R.E.W. kunnen u het leren.

Neem contact op

Training van hoog niveau?

C.R.E.W. heeft zeer kundige instructeurs vanuit de praktijk.

Neem contact op

‘Een goede en een op praktijk gerichte training’ is wat we na afloop van onze training Werken op Hoogte van de cursist vaak horen. Veel ongevallen op de werkvloer hebben helaas vaak betrekking op werken op hoogte. Daarom kan praktijkgericht trainen en opleiden letterlijk van levensbelang zijn.

0524 - 53 13 34

info@scaves.nl

Praktijkgerichte Trainingen

De instructeurs van C.R.E.W. komen uit de praktijk en zijn zelf IRATA gecertificeerd. Zij zijn zeer gemotiveerd om hun kennis praktisch over te brengen.

Wij verzorgen diverse trainingen, zoals

  • Werken op Hoogte
  • Redden van Hoogte
  • Redden uit besloten ruimten
  • Werken met afdaal- en redding apparatuur
  • Werken met valbeveiligingsmiddelen

Veilig werken

In de cursussen wordt de nadruk gelegd op eigen veiligheid, het beter bewust worden van de risico’s van werken en montage/werkzaamheden op hoogte en het toepassen van de juiste maatregelen om risico’s nog beter te kunnen voorkomen of te beperken. Bij voorkeur dient werk goed voorbereid te worden en dient men preventieve maatregelen te verzorgen.

Repressief redden

In de cursus gaat het aansluitend om het repressief redden. Cursisten leren te werken met de juiste middelen en krijgen inzicht en kennis over reddingsprocedures en het belang hiervan. De cursussen kunnen eventueel een meer theoretische en inzichtelijke invalshoek krijgen voor opdrachtgevers, hoofd uitvoerders en andere verantwoordelijken.

Al onze trainingen worden minimaal verzorgd conform Arbowet, artikel 8, artikel 3.16, artikel 7 en volgens voorschriften van het Ministerie SZW; o.a. Veilig werken –inrichting werkvloer- veilig werken op hoogte of in diepte.