Goed certificaatbeheer?

Met SHAREZONE is uw certificaatbeheer altijd inzichtelijk.

Neem contact op

Materiaal keuring?

C.R.E.W. keurmeesters inspecteren uw materiaal grondig.

Neem contact op

Nieuw materiaal?

C.R.E.W. heeft een breed assortiment in valbeveiliging en klimmateriaal.

Neem contact op

C.R.E.W kan u voorzien van de juiste valbeveiligingsmiddelen en materialen. Een juist advies is van groot belang bij aanschaf van de juiste middelen. C.R.E.W biedt hierin vele mogelijkheden.

0524 - 53 13 34

info@scaves.nl

Sharezone

Via onze interne database houden wij zicht op al uw aangeschafte of reeds in bezit zijnde materiaal. Bij aanschaf van materiaal rekenen wij eenmalig een bedrag om uw materiaal op te slaan in ons certificaatbeheer genaamd SHAREZONE.

Hierbij heeft u altijd en overal inzicht in uw gekochte en gekeurd materiaal. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld bij een klant aantonen dat u met goedgekeurde materialen werkt. U ontvangt tevens op tijd een reminder wanneer het certificaat van uw materiaal dreigt te verlopen.

Bel ons en laat u informeren over de eenvoud van inzicht!

Verkoop materiaal

Bij C.R.E.W. bent u aan het goede adres voor valbeveiligingsmiddelen. Zo hebben wij een breed assortiment van zowel Skylotec producten als PETZL valbeveiligingsmaterialen. Voor aankoop van valgordels tot klimmateriaal kunt u bij ons terecht. Wij verdiepen ons in de meest geschikte beschermingsmiddelen binnen uw bedrijf en informeren u graag over passende alternatieven. Als u zelf al exact weet wat u wilt kunt u dit natuurlijk ook direct bij ons bestellen. Wij zijn slechts één telefoontje van u verwijderd en onze experts staan voor u klaar.

Keuren materiaal

Reeds in het bezit van klimmateriaal en valbeveiligingsmiddelen? Ook prima!

Onze keurmeesters keuren visueel valbeveiligingsmaterialen onder de Duitse norm BGR 198 en BGR 199 en voorzien in een grondige keuring voor uw materiaal volgens Europese richtlijnen. Er wordt  professioneel gekeken naar de valbeveiligingsmiddelen en de bijbehorende documentatie en de ingebruikname datum.

Uiteindelijk krijgt u daarna nog de mogelijkheid om over te stappen naar ons gestructureerd en overzichtelijke certificaatbeheer systeem SHAREZONE